Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute küpsiste kasutamisega.
Kui soovite keelata küpsiste salvestamist teie seadmesse, kohandage palun oma brauseri turvaseadeid.

Loe lähemalt

PRIVAATSUSPOLIITIKA JA ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Vastutav andmetöötleja

  • HARJU KEK AS
  • Reg 10029482
  • Aadress Järve tn 2, Tallinn
  • Tel 6 74 75 00
  • E-mail info@harjukek.ee

Mõisted

Vastutav töötleja on füüsiline või juriidiline isik, avaliku sektori asutus, amet või muu organ, kes määrab kindlaks isikuandmete töötlemise eesmärgid ja vahendid.

Volitatud töötleja on füüsiline või juriidiline isik, avaliku sektori asutus, amet või muu organ, kes töötleb isikuandmeid vastutava töötleja nimel;

Isikuandmed on igasugune teave tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku (“andmesubjekti”) kohta; tuvastatav füüsiline isik on isik, keda saab otseselt või kaudselt tuvastada, eelkõige sellise identifitseerimistunnuse põhjal nagu nimi, isikukood, asukohateave, võrguidentifikaator või selle füüsilise isiku ühe või mitme füüsilise, füsioloogilise, geneetilise, vaimse, majandusliku,
kultuurilise või sotsiaalse tunnuse põhjal;

Isikuandmete töötlemine – isikuandmete või nende kogumitega tehtav automatiseeritud või automatiseerimata toiming või toimingute kogum, nagu kogumine, dokumenteerimine, korrastamine, struktureerimine, säilitamine, kohandamine ja muutmine, päringute tegemine, lugemine, kasutamine, edastamise, levitamise või muul moel kättesaadavaks tegemise teel avalikustamine, ühitamine või ühendamine, piiramine, kustutamine või hävitamine;

“Küpsis” (cookie) on väike tekstifail, mida veebileht salvestab sinu arvutisse või nutiseadmesse, kui külastad meie veebilehte. See võimaldab talletada infot eelistuste kohta, nii et sa ei pea seda lehte taas külastades või lehti sirvides uuesti valikuid tegema.

Milliseid isikuandmeid ning mis eesmärgil me kogume?

Juhul kui soovite kodulehe kaudu saada mõne teenuse kohta rohkem teavet, siis kogume ja töötleme järgnevaid isikuandmeid Harju KEK AS kogub järgmisi andmeid:

  • Nimi
  • E-posti aadress
  • Telefoninumber
  • Päringu tekst

Päringuid on võimalik esitada täites vastava kontaktivormi või saates e-kirja aadressile info@harjukeke.ee. Pakkumise ettevalmistamiseks kasutame ka krediidiinfo päringust saadud andmeid ettevõtte kohta.

Õiguslik alus taoliseks isikuandmete töötlemiseks on isikuandmete töötlemine andmesubjekti osalusel sõlmitud lepingu täitmiseks või lepingu sõlmimisele eelnevate meetmete võtmiseks vastavalt andmesubjekti taotlusele (GDPR Art 6(1)(b)).

Veebilehe sirvimise statistika

Veebilehtede külastamisel kogutakse külastaja kohta isikustamata tehnilisi andmeid.

Tehnilised andmed piirduvad kasutatava arvuti või arvutivõrgu internetiaadressiga (IP-aadress), arvuti veebilehitseja ja operatsioonisüsteemi tarkvaraversiooniga, külastamise aja (kellaaeg, kuupäev, aasta) ja kohaga. IPaadresse ei seota isikut tuvastava teabega.

Ülalpool nimetatud andmete kogumiseks kasutame automatiseeritud tööriista Google Analytics. Kui te ei soovi enda kohta neid andmeid edastada, saate igal ajal keelata oma andmete kogumise Google Analyticsi poolt, nagu on kirjeldatud siin.

Küpsised

Meie veebilehed kasutavad küpsiseid pakutavate teenuste kvaliteedi parandamiseks. Kasutame seansiküpsiseid, püsiküpsiseid ja kolmanda isiku küpsiseid (Google Analytics, Facebook):

Uute ja endiste klientide identifitseerimiseks. Sinu eelistuste meelde jätmiseks nagu keel, värvide kontrastid või kirja suurus. Meelde jätmiseks, kas oled (või ei ole) nõustunud meie küpsistega sellel leheküljel. Koguda usaldusväärset informatsiooni lehe külastatavuse kohta, mis võimaldab meil mõõta, kuivõrd leht vastab kasutajate vajadustele ning teha võimalikke parendusi.

Küpsiste lubamine ei ole vältimatult vajalik veebilehe põhifunktsioonide toimimiseks, kuid annab parema lehitsemiskogemuse. Soovi korral võid alati küpsised kustutada või blokeerida, kuid seda tehes ei pruugi veebilehe mõned funktsioonid töötada soovitud viisil.

Arvesta, et mõned küpsised pärinevad kolmandast isikust teenusepakkujalt, kes täidab mõnda neist ülesannetest meie asemel.

Küpsistega seotud informatsiooni ei kasutata sinu isiku tuvastamiseks ning kogutud andmed on meie kontrolli all. Küpsiseid ei kasutata ühekski muuks otstarbeks kui eelnevalt kirjeldatud.

Kui kaua me andmeid säilitame?

Veebilehel kogutud isikustamata tehnilisi andmeid säilitatakse tähtajatult.

Isiku- ja kliendiandmeid säilitame nii kaua, kuni see on vajalik:

  • Teenuste ja informatsiooni toimetamiseks
  • Esitatud päringute puhul suhtlemiseks
  • Valikute ja õiguste teostamise tagamiseks

Isikuandmete jagamine

Võime muuta sinu isikuandmed, kliendiandmed või äriinfo kättesaadavaks firmadele, mis pakuvad meie äritegevust toetavaid teenuseid nagu veebilehe analüütikud või klienditeeninduse pakkujad. Need firmad on volitatud kasutama isikuandmeid, kliendiandmeid või äriinfot ainult selleks, et osutada meile teenuseid. Teenusepakkujate valikul jälgime, et teenusepakkuja asuks Euroopa majanduspiirkonnas.

Jagame sinu isikuandmeid, kliendiandmeid või äriinfot kolmandatele isikutele ainult privaatsusteatises kirjeldatud viisil. Me ei müü sinu isikuandmeid kolmandatele isikutele.

Õigused

Teatud juhtudel on teil õigus nõuda teie kohta käivate isikuandmete töötlemise piiramist ja õigus esitada vastuväiteid teie kohta käivate isikuandmete töötlemisele.

Kui leiate, et teie privaatsust on kuritarvitatud, siis palume võtta ühendust vastutava andmetöötlejaga. Teil on samuti õigus esitada kaebus selle riigi andmekaitse järelvalveasutusele, kus asub teie alaline elukoht.

Isikuandmete töötlemiseks antud nõusoleku tagasivõtmine

Kui Te soovite olla n-ö unustatud, palume Teil sellest meile teada anda kirjutades aadressile info@harjukek.ee. Sooviavalduse alusel eemaldame me Teie päringu(te)ga seotud informatsiooni oma süsteemidest.

Valdmäe tööstuspark on valmis! Üürnike kommentaarid.

5.12.2023

Kui 2023 a suvi kätte jõudis oli 3,2 ha maa-alale 5 ärihoonet valmis ehitatud ja ettevõtete poolt aktiivselt kasutuses äripiirkond. Aga alustame algusest.

Tööstuspargi asukoht

Valdmäe tööstuspark asub Tallinna lähistel, Tänassilma piirkonnas, vahetult suure potentsiaaliga Pärnu mnt ääres (vaata Google Maps).

Lähiümbruses on palju rahvusvaheliselt edukaid ettevõtteid: DSV Transport, Havi Logistics, Stoneridge Eesti, Tamro Eesti, R-Kiosk Estonia, Antalis, Karl Storz, Bauhof jpt.

Valdmäe Tööstuspargi sünnilugu tänase päevani

  • 2014-2015 soetas Harju KEK kolm kinnistut kolme erineva ostuga, kokku 3,2ha suurune maa-ala Saku valla ja Saue valla piiril Tänassilmas Laagris;
  • 2014–2017 planeerimine ja projekteerimine. Uue detailplaneeringu ja ruumilise terviklahenduse aitas luua arhitektuuribüroo KMK Stuudio arhitekt meeskond, eesotsas arhitekt Mari Kallas. Tulemuseks 6 ehitusõigusega kinnistut (täna 4 kinnistut + 1 transpordimaa);
  • 2017 nov registreeriti ettevõte Valdmäe Tööstuspark OÜ;
  • 2017 – 2018:
    • tööstusala välistrasside ja võrkude ehitus, peatöövõtja Harju Ehitus AS;
    • esimese kahe hoone ehitus – Valdmäe põik 1 (ehitusalune pind 2035 m2)  ja Valdmäe põik 6 (ehitusalune pind 1167 m2);
    • Esimene sarikapidu Valdmäe Tööstuspargis toimus 16.veebruaril 2018 aastal, Valdmäe põik 1 hoones;
    • Valdmäe põik 1 hoones avasid oma esinduse või tootmispinna 2018 a lõpus ja 2019 esimeses pooles ülemaailmne kinnitusdetailide, kruvide ja kruvitarvikute, tüüblite, kemikaalide, elektrooniliste ja elektromehaaniliste komponentide, mööbli ja ehitustarvikute, tööriistade, masinate, paigaldusmaterjalide, autoriistvara hulgimüüja Würth, külmutusseadmete maaletooja ning hulgimüüja Beijer Ref Eesti, Baltikumi üks juhtivatest valgusreklaamide ja viidanduslahenduste tootjatest Adfactory Grupp ja toitlustusettevõte Osvald Catering;
    • Valdmäe põik 6 hoone rajasime välireklaamide tootjale ja viidanduse ja sildinduse projekteerimise ning paigaldusega tegelevale ettevõttele Lightmaker.
  • 2018 – 2019 ehitati territooriumile järjekorras kolmas ärihoone Valdmäe põik 2, kuhu 2019 aasta sügisel kolis tehniliste kaupade rahvusvaheline hulgimüügi ettevõte Onninen, kus ettevõte esinduskauplus, ladu, kontor. Hoone ehitusalune pind 1214 m2;
  • 2019 – 2020 ehitati ja anti üle juba järjekorras neljas ärihoone Valdmäe põik 2/1, mis ehitati spetsiaalselt suurrentnikus Põhjamaade hüdrosüsteemide ja komponentide tootja tööstus-, energia-, mobiil- ja meresektoris PMC Hydraulicsi jaoks ning kuhu stock-office tüüpi pindadele kolis ettevõte Mark Trading, kes toimetab kaubamärgi Home Emotion all, olles erinevate kodutehnika, majapidamistehnika, ilumaailma tehnika maaletooja ja hulgimüüja. Hoone ehitusalune pind 2000 m2;
  • 2020 andis arendaja Valdmäe Tööstusparki ühendava ligipääsu tee, Valdmäe põik 0,4 ha suuruse teekinnistu, üle Saku vallale;
  • 2022 – 2023 valmis territooriumi viimane ja ka kõige suurem, viies ärihoone Valdmäe põik 3 – 6-st eraldiseisvast stock-office tüüpi äripinnast koosnev hoone ehitusaluse pinnaga 2615 m2. Kõige väiksem äripind on 336 m2, kõige suurem 1242 m2. Nagu ka kõik eelnevad hooned, ehitas ärihoone Harju Ehitus AS. 2023 aasta suvel kolisid uutele pindadele järgmised ettevõtted:
    • katusehoolduse, fassaadihoolduse teenuseid pakkuv firma Katusehooldus.ee,
    • kütte- ja jahutusseadmete hulgimüüja rahvusvaheline ettevõte Sinclair,
    • üritustehnika rendi ja müügi ettevõte Showcase,
    • lisaks kolis juba varem tööstuspargis tegutsenud Mark Trading uutele pindadele (PMC Hydraulics võttis kogu maja Valdmäe põik 2/1 enda kasutusse.
Valdmäe Tööstuspark, viimane valminud hoone Valdmäe põik 3.

Valdmäe Tööstuspargi kõige värskemate üürnike kommentaarid

2023 a suvel kolisid Valdmäe Tööstuspargi kõige uuemasse ärihoonesse Valdmäe põik 3 ka ettevõtte Katusehooldus.ee meeskond. Ettevõtte juhi Siim Jõgi käest küsisime mõned küsimused kolimise järgselt Valdmäe Tööstuspargi kohta.

Katuste ja fassaadide puhastus ja hooldus. Katusehooldus.ee
Katuste ja fassaadide puhastus ja hooldus. Katusehooldus.ee

Miks on Valdmäe Tööstuspargi asukoht teile sobilik, mis argumendid on teile sellega seoses olulised?

Suur osa meie kliendibaasist asetseb Tallinna ümbruses elamurajoonides ja siit on hea ligipääs neile kõigile. Lisaks käivad töötajad tihti ka teistes linnades (Tartu, Pärnu, Haapsalu), kuhu samuti on siit võimalik kiiresti startida tänu ringtee lähedusele. Samas piisavalt lähedale Tallinna kesk- ja südalinnale, kui on vaja minna. 

Teie peamised teenused/tooted ja kes on teie peamised kliendid – jaeklient, hulgiklient, kas klient käib teie esinduses kohapeal?

Peamised teenused on katuste pesu ja värvimine. Lisaks teostame ka fassaadi puhastust ja tänavakivide pesu ning erinevaid töötlusi samblike, vetikate vastu. Teenindame nii eramaju, ärihooneid kui korteriühistuid. Kui on kinnisvara, mille sära hakkab tänava mustus või samblakiht varjutama, siis oleme abiks rõõmuga :). 

Millist tüüpi või milliseid teenuseid pakkuvaid ettevõtteid soovite Tänassilma ärilinnakus ja Valdmäe tööstuspargi piirkonnas näha?

Würthi ja Onnineni näol on töövahendite ja teatud materjalide esmane vajadus rahuldatud. Mõni  tööriideid (ja muid ohutusvahendeid) pakkuv esindus on puudu lähedusest.

Seoses survepesuteenusega külastame väga tihti näiteks Hydroscandi Mustamäel, mida siinkandis vist ei leidu. Autode remont ja hooldus oleks väga mugav, kui on asuks samal territooriumil. 


Samuti kolis valminud uude hoonesse Showcase kaubamärk, mis pakub heli-, valguse- ja videotehnika täislahendustena sündmustele (tehnika rent ja müük). Ettevõtte tegevjuhi Kersti Jaani vastused Valdmäe Tööstuspargi kohta.

Miks on Valdmäe Tööstuspargi asukoht teile sobilik, mis argumendid on teile sellega seoses olulised?

Alustaks sellest, et kui ladu valisime, siis oli meil 4 kriteeriumi – lihtne ligi pääseda, lihtne Tallinnas transporti teha (lihtne ka mujale sõitmine suvalisel kellaajal), et valikuprotsess oleks valutu, ja et oleks meie endale meeldivas kohas.

Ja kui mingi objekt nendele kriteeriumitele vastas, siis vaatasime ka hinna ja vastu saadava kvaliteedi suhet. Valdmäe Tööstuspargi puhul oli see kõik paigas – ligipääsemine on lihtne nii ringteelt kui Pärnu maanteelt, klientidele ei pea saatma enne paari leheküljelist selgitust, kuidas meie juurde saada. Linna pääseb mugavalt ja kiiresti (ise oled loll, kui ei arvesta tipptunde), maakler ning omaniku esindaja olid väga vastutulelikud ning abivalmis ning ladu on kodust 20 minuti kaugusel kas on tipptund või mitte.

Teie peamised teenused/tooted ja kes on teie peamised kliendid – jaeklient, hulgiklient, kas klient käib teie esinduses kohapeal?

Pakume sündmusteks vajalikku tehnilisi lahendusi, nii tehnikat kui ka koolitusi kui ka meie teadmisi. Lihtsalt öeldes, kui on vaja korraldada konverentsi, siis meie toome konverentsitehnika (alates videoekraanist kuni kõlarite ning valgustuseni), on suvepäevad – sama asi. Väga tugevalt tunneme ennast hübriid-konverentside tehnilise toe andmisel –  oleme neid viimase 2 aastaga teinud umbes 60 (nii suuri kui väiksed). Meie klient on enamasti nö hulgiklient – sündmusturundusagentuurid. Suurematest Celsius Medical ja WOW Events.

Millist tüüpi või milliseid teenuseid pakkuvaid ettevõtteid soovite Tänassilma ärilinnakus ja Valdmäe tööstuspargi piirkonnas näha?

Raske küsimus – tundub, et kõik firma tegevuseks vajalik on meie juures olemas :D.


Kokkuvõte – Valdmäe tööstuspark äripinnad

Harju KEK AS (ja Valdmäe Tööstuspark OÜ) ehitas 9 aastaga 5 hoonet Valdmäe tööstusparki – kokku 10 037 m2 ja investeeringute kogumaht ca 10 miljonit eurot. Valdmäe tööstuspargi territooriumil töötab täna igapäevaselt üle 70 töötaja.

Harju KEK on pikaajalise kogemusega äri- ja tööstuskinnisvara arendaja Eestis.

Ettevõte tegeleb kinnisvara arendamise, haldamise ja investeeringute juhtimisega.